Sopa freda de remolatxa

Potser no és el millor moment de l’any per una sopa freda però aquesta és tan senzilla i tan fàcil de fer que la deix aquí per si serveix com a recurs per a algú. A Mallorca gaudim d’una temperatura envejable, amb temperatures de 22ºC al migdia. Quan he entrat a la cuina he obert la finestra per sentir l’oratge mentre em feia el dinar. I he pensat que com a primer plat em vendria de perles. Com que sovint tenc remolatxes de les que venen envasades, em va molt bé a l’hora de fer aquesta recepta. Deix les quantitats aproximades per a dues copes com la de la fotografia tot i que sempre ho he fet a ull.

Ingredients:

225gr remolatxes envasades

1 tomàtiga mitjancera

1 all petit

150 ml aigua freda

un raig d’oli verge

un raig de vinagre de mòdena

sal

pebre bo

ciboulette (opcional)

 

Posam en el vas de la batedora, la tomàtiga pelada i tallada a quarts, les remolatxes, l’all, l’aigua, l’oli, el vinagre, la sal i el pebre bo. Ho batem tot junt fins que estigui ben lligat. Abocam la sopa i l’acompanyam amb el ciboulette tallat a trossets petits.

 

3 comentaris a “Sopa freda de remolatxa

  1. Informada de esta web , lo que he visto me ha gustado mucho y creo que será facil de hacer…..ánimo y escribe más recetas….Gracias

  2. Retroenllaç: Tarta de remolatxa | taulaposada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *