Pollastre rostit amb herbes i mel

El pollastre deu ser la carn que més consumesc. A moltes de les meves receptes habituals n’hi ha. Em sap greu ser repetitiva i d’ençà que tenc el blog intent se rmés creativa i no tenir-lo tan present. El problema és que a mi, la carn, en general, no em fascina. Em cans de menjar-ne i no m’agrada que sigui dura ni haver-la de tenir massa temps a la boca. Per això, el pollastre és el que més em va.

Aquesta recepta és facilíssima de fer i va bé quan tens herbes a casa i no saps com les has d’aprofitar. Evidentment són orientatives i van a gust.

Ingredients

1/2 pollastre tallat a 4 trossos

2 cullerades de mel

farigola, herbassana, fonoll, romaní, sàlvia, julivert

1/2 llimona

4 alls

pebre bo, sal, oli

En un bol gran hi posam el pollastre i hi tallam les herbes, els alls aixafats, la llimona tallada a trossos, sal al gust, pebre bo i un raig d’oli. Posam la mel en un recipient petit i l’encalentim un 40 segons en el microones. L’abocam sobre el pllastre i ho remenam tot molt bé, de manera que la carn quedi ben impregnada de totes les herbes i la mel. Ho deixam marinar una hora com a mínim.

Encalentim el forn a 200 ºC. Quan sigui calent hi enfornam el pollastre i el deixam coure mitja hora amb la pell tocant la safata. Passat aquest temps el giram i el deixam mitja hora més o fins que vegem que la pell s’ha daurat bé.



2 comentaris a “Pollastre rostit amb herbes i mel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *